Eric Coll i Sergio Ibañez vam fundar l’estudi la primavera de 2007, després d’una àmplia trajectòria en equips de disseny i direcció d’art de grups editorials, i una extensa experiència com a creatius independents. El tamany i el caràcter de la nostra infraestructura ens permeten oferir un servei directe, flexible i personalitzat segons les necessitats de cada projecte.
 
A Setanta treballem amb i per a emprenedors particulars, petites estructures com la nostra i empreses i institucions. Cobrim diverses disciplines, des de la comunicació i la identitat fins a, sobretot, el disseny editorial.
 
Editorial — Ens apassiona participar en la creació de publicacions, nous segells i productes editorials, així com en l’actualització de magazins i col·leccions que ja existeixen. Assessorem en la fase prèvia del projecte i l’acompanyem durant tota la seva evolució: estructuració del contingut i la forma, resolució gràfica, assessorament en la producció, i posicionament. Acompanyem el client fins la materialització del projecte i donem cobertura durant la seva implantació.
 
Comunicació — Durant la nostra trajectòria com a estudi i com a professionals, hem après que és positiu ser autosuficients quan les particularitats del projecte ho demanen. No obstant això, resulta edificant saber col·laborar amb professionals que, sempre amb l’objectiu de ser singulars, ajuden a proporcionar la resposta més òptima.
 
Identitat — Quan es construeix un signe o sistema gràfic, partim d’una idea clara: que es percebin els valors particulars que l’acompanyen i que es potenciï la singularitat en la seva creació. A fi que tots siguin únics, sumem la nostra experiència en altres projectes i n’adeqüem la resolució per donar màxima cobertura als suports i plataformes que avui dia resulten essencials.